Hof van Berendonck

Wijchen | Gelderland | 51° 79' NB, 5° 76' OL

Onze architectonische visie voor het recreatiepark in Wijchen is gericht op het creëren van een harmonieuze en gevarieerde omgeving die past bij de natuurlijke schoonheid van de bosrijke omgeving. We hebben verschillende woonsferen gecreëerd om de bewoners een unieke ervaring te bieden.

We hebben ervoor gekozen om lintwoningen rondom de buitenste strook te plaatsen en boswoningen in de boomrijke gedeeltes om de bewoners dichter bij de natuur te brengen en hen een rustige omgeving te bieden om te ontspannen. Het creëren van deze twee verschillende woonsferen zal de bewoners een gevoel van diversiteit geven in termen van woonstijl en sfeer.

In het centrale gebied hebben we besloten om woningen binnen drie hofsteden en een vesting te realiseren, geïnspireerd op kastelen en landgoederen uit de omgeving. Deze gebouwen zijn ontworpen om een gevoel van geschiedenis en traditie op te roepen en de bewoners het gevoel te geven dat ze zich in een omgeving bevinden die deel uitmaakt van de geschiedenis en de cultuur van het gebied.

Onze visie is om de bewoners een ervaring te bieden die naadloos past bij de omgeving en hen een gevoel van verbondenheid met de natuur en de geschiedenis van het gebied geeft. Door middel van deze gevarieerde woonsferen en historische architectuur, creëren we een unieke en uitnodigende omgeving waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van alles wat het recreatiepark en de omgeving te bieden hebben.

PROJECTDETAILS

OPDRACHT
124 recreatiewoningen en voorzieningen
OPDRACHTGEVER
Kopare Development
GEBRUIKER
Landal Green Parks
PERIODE
2021-Heden
STATUS
In ontwikkeling
ONTWERPTEAM
Hayke Zweede
Rinke Hendriks
IN SAMENWERKING MET
Croonen architecten

Wilt u meer weten over onze projecten?

en wat we voor u kunnen betekenen.
Pijl

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.