Resort Nieuwvliet-bad

Nieuwvliet-Bad | Zeeland | 51° 22° NB, 3° 28° OL

Resort Nieuwvliet-Bad is een project dat een verscheidenheid aan vakantiewoningen biedt geschikt voor gezelschappen van 2 tot 20 personen. De woningen zijn ondergebracht in verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen, Kidswoningen, Woningen met een binnenzwembad en Petswoningen. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoefden van de individuele bezoeker.

Unieke belevenissen

De kleinste woningen voor 2 of 4 personen zijn ware toevluchtoorden van ontspanning. Een aantal woning beschikt over een overdekte veranda met sauna, buitendouche en whirlpool,. Hierdoor komen gasten volledig tot rust.

Voor liefhebbers van waterplezier zijn er 10 woningen met een binnenzwembad, terwijl 22 woningen letterlijk hun voeten in het water hebben staan. Het overdekte buitenterras dat boven het water zweeft biedt een buitengewone beleving.

Vakantiegangers die hun trouwe viervoeter mee willen nemen worden verwelkomt in woningen op ruimte kavels met een afgesloten plek waar zelfs de huisdieren tot rust kunnen komen. Nabij de woningen bevindt zich tevens een losloopplaats waar de dieren uitgebreid kunnen rennen en spelen.

Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen zijn er kidswoningen welke zijn ontworpen met de bijpassende behoeftes in gedachte. Zo bevinden deze woningen zich rond een centrale speelplaats direct gelegen aan de tuinen van deze woningen. Door het gemakkelijke toezicht komen zo zelfs de oudste van het gezin tot rust.

Water

Het water vormt het kloppende hart van het Resort. Deze kwaliteit op het terrein verder benut door de oorspronkelijke kreek aan het begin van het gebied uit te laten lopen tot twee volwaardige waterpartijen. Deze ingreep creëert niet alleen meer open ruimte, maar biedt tevens de mogelijkheid om een groot aantal woningen direct aan het water te positioneren. Hierdoor kunnen meer bezoekkers genieten van de waterbeleving vanuit hun eigen accommodatie. De positie van de centrale voorzieningen aan het water levert een weids panorama en lange zichtlijnen over het park.

Architectuur

Op het park bevinden zich meer traditionele woningen met witte gevels en rode daken welke worden afgewisseld met moderne waterwoningen met houten gevels en grote glaspartijen. De verfijnde mix van moderne en meer traditionele elementen zorgt voor een harmonieus geheel.

Neem zelf een kijkje!

Projectdetails

Opdracht
124 recreatievoorzieningen en hoofdgebouw met voorzieningen
Opdrachtgever
Dormio Leisure Development bv
Gebruiker
Dormio Resorts & Hotels
Periode
2019-2023
Status
Gerealiseerd
Ontwerpteam
Hayke Zweede
In samenwerking met
Boiten Ingenieurs
Croonen architecten
Aannemer
ADS groep bouw
Recreatiepark Nieuwvliet-bad
Recreatiepark Nieuwvliet-bad
“De relatie met de beleving van de omgeving is belangrijk in het ontwerp van een resort.”
terras met woningen in nieuwvliet-bad
''De verfijnde mix van moderne en meer traditionele elementen zorgt voor een harmonieus geheel.''
''Verschillende recreatiethema's waaronder Wellness, Pets, Kids en Pool''
Uitzicht op het water
Hondendouche
Zicht op het zwembad

Wilt u meer weten over onze projecten?

en wat we voor u kunnen betekenen.
Pijl

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.