Resort Nieuwvliet-bad

Nieuwvliet-Bad | Zeeland | 51° 22° NB, 3° 28° OL

De luxe vakantiewoningen op Resort Nieuwvliet-Bad hebben een capaciteit van 2 tot 20 personen en verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen, Kidswoningen, woningen met een binnenzwembad en Petswoningen, speciaal ingericht voor bezoekers met huisdieren.

Het water is de grootste trekpleister en daar hebben we nog meer aan toegevoegd. Zo hebben we de kreek aan het begin gesplitst. Daardoor ontstaat ook meer open ruimte in het gebied. En er kunnen meer woningen direct aan het water staan. Ook de centrale voorzieningen liggen aan het water. Dus meer beleving en lange zichtlijnen over het water.

De horeca is ook gericht op bezoekers van buiten het park door voor hen ook het restaurant met terras, het strand en het water zichtbaar te maken. Daarnaast ontwierpen we aantrekkelijke en afwisselende routes over het park, onder andere met enkele bruggen en een paar open groene plekken.

De 15 Kidswoningen zijn speciaal ontwikkelt voor gezinnen met kleine kinderen. De tuin grenst aan een afgesloten speeltuin zodat de ouders ontspannen vanaf hun eigen terras kunnen toekijken.

Vakantiegangers die hun hond mee willen nemen kunnen terecht in huizen op grotere afgesloten kavels met brede hagen. Vlakbij is ook een losloopplaats.

De kleine woningen voor 2 of 4 personen hebben een overdekte veranda met sauna, buitendouche en whirlpool. En er zijn 10 woningen met een klein binnenzwembad. Daarnaast ontwikkelden we 22 woningen met hun voeten in het water. Letterlijk. Het overdekte buitenterras hangt boven het water. Dat maakt de beleving maximaal.

De stijl van de woningen sluit aan bij het polderlandschap, modern en traditioneel. Met een aantrekkelijke mix van stijlen en materialen. Zo zijn er meer traditionele woningen met een witte gevel en rode dakpannen en aan het water houten woningen met een grote glaspartij.

Projectdetails

Opdracht
124 recreatievoorzieningen en hoofdgebouw met voorzieningen
Opdrachtgever
Dormio Leisure Development bv
Gebruiker
Dormio Resorts & Hotels
Periode
2019-2022
Status
In uitvoering
Ontwerpteam
Hayke Zweede
In samenwerking met
Boiten Ingenieurs
Croonen architecten
Aannemer
ADS groep bouw
“De relatie met de beleving van de omgeving is belangrijk in het ontwerp van een resort.”
Recreatiepark Nieuwvliet-bad
Recreatiepark Nieuwvliet-bad
Recreatiepark Nieuwvliet-bad

Wilt u meer weten over onze projecten?

en wat we voor u kunnen betekenen.
Pijl

Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.